2010. október 4., hétfő

Back to the Future - IV. Soproni Tündérfesztivál

Péntek volt. 1985. október 25-e...

Ja, nem is: szombat volt. 2011. június 25-e. Ezen a napon rendezték meg a IV. Soproni Tündérfesztivált. A program az előző évi rendezvények sikere alapján nem sokat változott: voltak koncertek, bábelőadás, kiállítások, kézművesség, jelmezverseny és vásár. Az egész napos foglalkoztató műhely, a Csillagösvény állomásain tündérektől, manóktól tanulhattak a gyerekek, illetve próbákat teljesíthettek, melyeket az Útilapuba jegyeztek be és így emlék maradt még sokáig. A fesztivál záróakkordja hagyományosan a fáklyás felvonulás volt - sötétedés után.

Erre a napra már hetekkel, hónapokkal korábban készült a tündér- és manótársadalom apraja-nagyja: volt egyéni és csoportos jelmezverseny, nem volt ritka, hogy családok minden tagja jelmezt viselt, a fesztivál kedvéért, a játék öröméért. A szervezők szerint: "A belépés ingyenes, tündérszárny vagy manósapka viselése még mindig ajánlott!"


Köszönet a szervezésért nekik: Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. Gyermek-és Ifjúsági Központja, Farkas Anikó. Ha kedvet kaptál is nincs kéznél egy DeLorean, informálódj itt: Gyermek- és Ifjúsági Központ, 9400 Sopron, Ady Endre u. 10. illetve Pro Kultúra Nonprofit Kft.

Üdvözlettel: Darth Vader a Vulkán bolygóról: http://www.youtube.com/watch?v=bB0dI0GnOYc&feature=related
"A beágyazás kérésre letiltva", de a lényeget 6:28-nál megtalálod

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése